Herna pro děti v Ústí nad Labem – Pampalánie

Každé malé dítě, ať je to Kubík, Emička nebo Vojtík, mají ve svých malých hlavičkách tolik starostí, o kterých se nám dospělým ani nezdá. Většina starostí je pro nás dospělé naprosto hloupá a bezvýznamná, ale je to tak skutečně? Pampalánie je herna pro děti v Ústí nad Labem, vám je určitě pomůže bezbolestně zažehnat.

Konkrétní příklad z včerejšího dne

Moje dcera byla pozvaná na oslavu narozenin, vyrobila dárky (chodí do první třídy). Udělala 2 obrázky a panáčka ze sucharů, ano ze sucharů, takových těch kukuřičných velkých, co má snad rádo každé dítě a protože kreativitu svých dětí nebrzdím, byl zde panáček ze sucharů. 🙂

No jenže takovej panáček ze sucharů není úplně stabilní a pevný. Jeho výroba je velmi jednoduchá, stačí k tomu pytel sucharů a hodně slin 🙂 Vezmete suchar, nasliníte a přimáčknete k druhému sucharu. Chápete, že konstrukce tohoto výrobku je velmi vratká. :-)) Tedy, když mi dcera přišla říct, že ho chce kamarádce dát, trochu jsem se zalekla! Co si budeme povídat, přinést na oslavu narozenin panáčka ze sucharů, skýtá spoustu trapných možných situací, kterým dceru ani sebe, nechci vystavit.

Například:

  • Že se nebude líbit a nebude tento dárek dostatečně zajímavý pro kamarádku, ačkoliv ho moje dcera vyráběla sama a ručně a z lásky.

  • Že se panáček rozpadne dříve, než ho tam doneseme a tím je zde riziko, že přijdeme bez dárku.
  • Že se rozpadne oslavenkyni v ruce a bude trapas, tedy moje dcera by se tomu byla schopná zasmát, ale nejsem si jistá, jestli i její nová kamarádka.

 

V každém z těchto tří případů můžeme říci, že je to problém. Tedy jakmile se mi dcera svěřila, že chce dát tohoto panáčka kamarádce, začalo – jak tomu říkám já – vysvětlení situace a ukázání dceři, proč to není dobrý nápad. Nu je to dítě že, tedy ač jsem jí předvedla všechna rizika, přesvědčení, že je to nejvíc top dárek na světě mou dceru nepřešel.

 

Výtvor ze sucharů
Výtvor ze sucharů

No nic, řekla jsem si, a přemýšlela, jak panáčka převezeme bezpečně na oslavu. Co na něj nastříkám, aby vydržel atd. atd. Dnešní ráno, ovšem, mi připomnělo, že moje dcera je chytré děvče. Ráno, když jsme vstaly, šly jsme zkontrolovat stav panáčka (nepopírám, že jsem ho nechala schválně ležet na stole a trošku doufala, že se do něj pustí kočky nebo se v noci rozpadne pod náporem kyslíku a tmy 🙂 ). Nicméně, když ho dcera vzala do ruky, panáčkovi upadla ruka….. Jéééééééééééééééééééééj vítězství, zaplesalo srdce mé a dcera mi naprosto vyrovnaným hlasem říká, maminko měla jsi pravdu, toho panáčka brát nebudeme. Čímž chci říci, že je jednodušší někdy věci nechat plynout než vnucovat svůj názor někomu, kdo o něj nestojí. Ale co je nejdůležitější aspoň pro mě, je nechat moje děti přemýšlet, být kreativní a činit je šťastnými.

Herna pro děti v Ústí nad Labem

Jednoznačně šťastnou mou 7 mi letou dceru činní PAMPALÁNIE, herna pro děti v Ústí nad Labem. Je to v Ústí nad Labem největší hrací centrum pro děti. Vstupné se pohybuje dle toho, v kolik, a který den do tohoto zábavního centra přijdete. Částky jsou od 99,- Kč do 179,- Kč pro dítě, dospělí neplatí nic a můžete zde strávit celý den plný srandy.

V případě, že máte už větší děti, které Vaši přítomnost v hracím centru berou spíše jako obtíž než radostný okamžik, nevadí, vemte si s sebou počítač nebo knihu, kamarádku nebo rodinu, a spojte to s užitečným. Dámy mohou pokecat, pánové si užít v klidu počítač nebo dodělat něco, co jste nestihli v práci. Tak to dělám já, začínám mít Pampalanii čím dál tím víc ráda, protože např. tento článek tvořím právě zde. Dcerka s kamarádem jsou uvnitř radostných atrakcí (klouzačky, balónky, houpačky, formule, trampolíny) a já zde mám více klidu na psaní než doma.

Herna pro děti v Ústí nad Labem
Herna pro děti v Ústí nad Labem

Dobroty pro děti i dospělé

Zároveň si zde můžete objednat ze škály dobrot, které zde nabízejí. Od poháru až po pizzu, ale co bych ráda doporučila je skvělá „horká láska“ – pohár, který potěší Vaše chuťové pohárky a zároveň Vás v horkých dnech krásně osvěží. Dále domácí citronovka v džbánku, donesou Vám citronovou limonádu, plnou citronu, a to za 59,- Kč. Osvěží, neztloustnete, v mém případě tím hlavně hasím žízeň svou i své dcery. 🙂

bez-nazvull

Pokud jste z Ústí nad Labem nebo blízkého okolí a nevíte, co s dětmi nyní v zimě, mrkněte sem 🙂

Udělejte i Vy svým dětem radost a nechte je blbnout celý den, aniž by k tomu potřebovali počítač nebo televizi. Herna pro děti v Ústí nad Labem – Pampalánie.

Kdo si hraje nezlobí…