Pomocníci na cestách – Termo taštička pro děti

Léto je v plném proudu, a protože nás čekají výlety a cesty do neznáma, je potřeba se na to dobře vybavit – tak, aby nikomu z nás nic nechybělo a měli jsme potřebný komfort. Já například miluji ovoce. Děti mají rády zeleninu a sušenky, a je pravidlem, že sušenky, zeleninu a ovoce v parnu a horkém autě neudržíte ve stavu, do kterého by se Vám chtělo kousnout. Našla jsem si web PoštovnéZdarma.cz. Najdete zde spoustu zajímavých věcí, např. semena fialové odrůdy rajčete nebo dřevěné buddhistické modlitební korále v 5 barvách. Oboje za cenu nižší než je krabička cigaret. Já zvolila cestovní termotašku.


Cestovní Termo taštička

Termo taška
Termo taštička
  • Můžete si vybrat z několika barevných variací.
  • Rozměry taštičky jsou 16,5 x 11 x 11,5 cm, tedy vhodnější pro sváču pro děti.
  • Taštička má uvnitř hliníkovou výstelku, tedy měla by uchovat zhruba stejnou teplotu potravin, jakou měly, než jste na výlet vyrazili.
  • Pozor, není to lednička, tedy nechladí, ale pokud si dáte sváču do ledničky a pak si ji vezmete vychlazenou na cestu, udrží Vám potraviny ve stavu poživatelném. 🙂
  • Poštovné Zdarma ji má nyní ve slevě za 99,- Kč !
Termo taštička
Termo taštička

Okamžitě jsme ji využili na výlet a vyzkoušeli tedy její odolnost vůči horkému létu. My jsme ji naplnili okurkou, Brumíky a čokoládou, abych viděla, jestli opravdu vydrží. Ten den jsme jeli na Kokořín a po 3 hodinách jízdy v autě ve 30 stupňovém vedru jsme sváču otevřeli.


A jak to dopadlo?

Musím říci, že jsem ze začátku byla k termo taštičce maličko skeptická, nicméně výsledek mě překvapil. Vše bylo ve stavu nerozteklém, okurka byla stále chladná a ostatní čokoládové věci nebyly rozpatlané. Termo taštička je malinká, proto bych ji doporučila dětem nejen na výlety, ale např. i na svačiny do školy, školky apod. V těchto horkých dnech se mi taštička osvědčila a mohu doporučit.

Termo taška
Termo taštička