Yes We Vibe – Hippies styl

Máte rádi styl hippies? 60. léta, nespoutanost, volnost, mír a volná láska. Hippie móda měla v 60. letech zásadní vliv na televizi, populární hudbu, výtvarné umění a film. Hippies styl tíhnul také k mysticismu a vyhledával různé druhy východního náboženství a filozofie, které bylo na západě neznámé a nové. Dědictví hippies lze pozorovat v soudobé kultuře v různých formách – od zdravé výživy, přes hudební festivaly po kybernetickou revoluci. 

Yes We Vibe je e-shop, kde najdete boty, mikiny, trička, kabelky, ale i ložní povlečení a jiné doplňky ve stylu Hippies. Produkty vypadají na první pohled hodně dobře, ale jsou takové opravdu? Já je vyzkoušela a zde je info.

Boty od Yes We Vibe

Yes We Vibe - Hippies styl
Yes We Vibe – Hippies styl boty

Já jsem si objednala boty, teda přítel mi je objednal k narozkám. Je pravda, že doba doručení bot byla delší a proto pokud byste plánovali nákup dárku pro někoho blízkého, pak objednejte minimálně 2 měsíce dopředu, abyste u vás byly včas.

fotografie páru bot
Boty od Yes We Vibe

Trochu jsem se bála velikosti, protože to mají všude jinak. Takže jsem raději objednala o číslo větší (mám vel. 36 – vzala jsem 37 ) a padnou jak ulité.

Yes We Vibe – Hippies styl, boty

Yes We Vibe - Hippies styl
Yes We Vibe – Hippies styl

Jsem s botami fakt spokojená. Zde je důkaz, že je mám na sobě téměř při každé příležitosti 🙂 

Protože nerada doporučuji e-shopy, které jsou sice na první pohled hezké, ale když se jim pak podíváte do střev, tak už se vám tak moc nelíbí, tak jsem poslala mail i do tohoto e-shopu a dostala velmi milou odpověď od slečny Tatiany a když budete mít jakékoliv dotazy, tak vám obratem odpoví a pomůže

Black Friday jen do zítřka

A proto tady i datluji tento článek, protože v e-shopu Yes We Vibe mají pecka hippie oblečení, boty, povlečení, potahy na polštářky a i vy je nyní můžete mít za nižší ceny.

 

fotografie obrázků yes we vibes
Sady polštářků Yes We Vibe

 

Yes We Vibe – Hippies styl. Doporučuji a dávám palec hore! 🙂

Pokud byste chtěli další inspiraci na dárky k Vánocům a nechce se vám objednávat ze zahraničí, mrkněte na tento článek „3 TIPY NA ORIGINÁLNÍ VÁNOČNÍ DÁRKY NEJEN PRO DĚTI“