Získej párty hru nebo original sportovní kabelku od Albi.cz

 

Ukončeno!

Hry, puzzle, kabelky, kouzelné čtení nebo originální dárky pro celou rodinu – to je Albi.cz.  U Albi najdete pro každého něco. Získej párty hru nebo original sportovní kabelku od Albi.cz. Krom hry „Nebezpeční podezřelí“ – popis hry najdete ZDE, mám pro vás přichystanou i originální sportovní kabelku přes rameno. Sama doma od nich mám i vědomostní pexeso. Zmiňuji ho, protože je to první pexeso, které mě bavilo. Proč? Nenajdete v něm dvě stejné kartičky. Jde o to, abyste poznali např. která historická památka je v kterém městě či státě a dle toho skládáte pexeso . Je to náročnější, ale není to jen o tom, jestli poznáte a zapamatujete si 2 stejné obrázky. Pokud rádi rozvíjíte svůj mozek a chcete se otestovat, jaké máte znalosti ať už z historie, zeměpisu, přírodopisu atd. zkuste ho. Pexeso najdete ZDE.

A nyní již k soutěži.

Získej párty hru nebo original sportovní kabelku od Albi.cz

  • První odměnu už znáte – jedná se o párty hru „Neobvyklí podezřelí“ v hodnotě 449,- Kč , kterou jsem vám přiblížila již předešlém článku. Abyste ji získali, stačí jen odpovědět správně na soutěžní otázku, kterou najdete na konci článku.
Fotografie stolní hry neobvyklí podezřelí
Párty hra neobvyklí podezřelí
  • Druhá výhra v hodnotě 242,- Kč je originální sportovní taška přes rameno z kolekce original by Albi. Má 1x velkou a 1x malou kapsu na zip. Její barvy jsou živé a až začne jaro, rozhodně s ní ostudu neuděláte. Popruh přes rameno si můžete upravit dle toho jak vám bude vyhovovat. Užijete jí téměř všude, do práce, na vycházky, pro děti na výlety ideální. 
Fotografie sportovní kabelky od Albi.cz
Original by Albi

Podmínky soutěže:

1) Odpovězte na jednoduchou otázku – Kolik kartiček podezřelých celkem je v této hře?

Nápovědu hledejte ZDE

2) Sdílejte soutěž na vašich sociálních sítích a napište do odpovědi kde a pod jakým jménem jste sdíleli.

Odpovědi pište zde:

    Kdo vyhraje?

    3) Pokud vaše správná odpověď bude 50 v pořadí- získáte hru „Neobvyklí podezřelí“

    4) Pokud vaše správná odpověď bude 100 v pořadí – získáte originální tašku přes rameno 

     

    Soutěž bude probíhat od 18.3.2018 – 30.3.2018 – tedy do Velkého pátku a na Velikonoce už budeme znát vítěze. Vítěz bude kontaktován e-mailem po ukončení soutěže.

    Těším se na vaše odpovědi a držím palce.

    Mějte se krásně

    Maruška

    Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz