Blíží se dovolená a já nemám co na sebe

Ahojte, už je to tu. Můj netrpělivě očekávaný odlet na dovolenou. Letíme už příští středu, a jako každý rok začíná týden před dovolenou opět zmatek a chaos. Moje nervy jsou na pochodu. Nejen, že zjišťuji, že nic nestíhám, a to, co jsem chtěla do dovči stihnout, asi budu muset posunout. A aby toho nebylo málo, skočil na mě ještě vir chřipkový, takže je to paráda, co Vám budu povídat. Sedím u počítače, datluji články dopředu, abych si dovču mohla užít s dětmi, a do toho polykám prášky, kapu si peroxid vodíku do ucha a snažím se přijít na lepší myšlenky. 🙁 Do toho jsem zjistila, že můj šatník tak nějak zestárl, a bylo by potřeba aspoň pár kousků obměnit, protože, jak se říká, šaty dělají člověka.

Jsem minimalista

Ano, v oblékání jsem minimalista, a nám prý už odzvonilo, jak jsem se dočetla. Tak nějak to i vnímám, protože kamkoli vlezu, tak vidím všude miliardu potištěného oblečení čímkoliv. Dokonce i písmeny, která nedávají smysl. Já jsem se v tom nenašla, a proto volím většinou outfit sladěný do jedné barvy, maximálně dvou. Šaty, které preferuji, musí být elegantní a sexy, ale nesmí odhalit vše, jen to, co chci já.

alda delicate-lace-chained-sexy-backless-midi-dress-lc6755-36521

Puntík frčí

Tento rok sázím na retro šaty a puntík, které jsem si nedávno koupila, a ačkoliv jsem zjistila, že velikost 36 je už mimo moje rozměry a budu muset přejít na velikost 34, tak snad páskem a dobrou podprsenkou se mi podaří zakrýt nesrovnalosti a zvládnu doladit mé nové šaty k dokonalosti i na mé vychrtlé postavě 🙂

20170315150403_61492

Overaly

Overaly to nevzdávají, a já jim rozhodně chci dát šanci. Vyhlídla jsem si pár kousků, o kterých přemýšlím. Působí tak elegantně a sexy. Bohužel, moje velikost je asi začarovaná, a všude mají oblečení jen na velké ženy. To, že na pultech i v e-shopech nemají věci v menších velikostech, mě opravdu zlobí. Pamatuji si, že dříve to bylo naopak. Silnější dámy na sebe horko těžko sehnaly oděv a teď snad jakoby ani obchodníci nepočítali s tím, že tu jsou i holky hubené.

gera

Plavky a outfit vhodný na výletění po Řecku

Plavky a doplňky na pláž letos zvolím jednoduché. Plavky v černé barvě. Loni jsem volila pastelové barvy, a když jsem se hrabala v šuplíku, usoudila jsem, že letos už mě nebaví. Bohužel jsem ani nikde nenašla plavky, které by mě nějak nadchly, a když našla, tak hádejte: NEMAJÍ JE V MÉ VELIKOSTI!

Chystáme se půjčit si auto a projet si ostrov křížem krážem, to by ani jinak nešlo. 🙂 Zde budu volit pohodlný outfit, tedy mé oblíbené kraťasy a tílka.

herta_1 geda

Večerní toaleta

A v neposlední řadě bych ráda zmínila společenské šaty, protože budeme opět v luxusním hotelu, nebo v to aspoň doufám, kde je potřeba na večeři dodržovat určité dekorum, a to mi naprosto vyhovuje. Dlouhé nebo krátké? Co vy na to?

with-t-back-lc60130 virginia

Jdu ještě hledat e-shopy, kde mi pošlou věci do druhého dne. Uvítám i tip, ať nemusím hledat moc dlouho. 🙂

A kam jedete na dovču vy? Máte už všechno? Kde nakupujete hadříky? Budu ráda za tip.