Click and Feed – Klikni a nakrm jednu číču nebo psa :-)

Další projekt, který mi dává smysl, je Click and Feed. Je to jednoduché, klikni a naplň zdarma misku. Nemusíš ani vylézt z postele, ani se nikam zdlouhavě registrovat. Stačí jen kliknout a je to. Dobrý skutek jednou za den – splněno. Ne, to si dělám srandu.

Tohle by měl být standard, klikáme denně do mobilu, PC, někteří do toho buší jak hluší do vrat, a proč? Aby poslali maila šéfovi, protože mají dead line. 😀 Tohle máte bez stresu a do pohody. Jedno nicotné kliknutí pro vás může pro jednoho malého psíka znamenat večeři. Click and Feed je portál, který spolupracuje s útulky po celé ČR.

Každý klik znamená jednu naplněnou misku, konkrétně vy kliknete a firma Brit naplní misku. 🙂 Paráda ne? A můžete si nechat zaslat připomínku každý den do mailíka 🙂 Máte doma zvířata? Spočítali jste si někdy, kolik vás stojí jen žrádlo pro ty hladové krky? Já ano (níže v článku najdete jednoduché propočty). Jenže já mám 4 kočky, kdežto v útulku jich je „trošku“ více, např. zde Tlapky Mochov je 83 dospělých koček a 27 koťat, to je mazec ne? 

Click and feed
Click and Feed

Moje zvířecí parta

Aktualizuji o náš nový přírustek 2018, který jsme si přivzeli domu cca 10.7.2018 a my jí říkáme Černoťapka, prcek, maličká apod. Už je po kastraci a daří se jí dobře. Je to naše černá krasavice.

Drákula
Drákula
  1. Máša – našla jsem ji před 19 lety opuštěnou u paneláku, tak jsem si ji vzala domu, teď už je z ní babča 🙂
  2. Majkííí a Čičinta – jsou koťátka zdarma. Čičinta je od Majkýho straší o 3 měsíce
  3. Černofouska – Je z útulku
Máša
Máša
 Čičinta
Čičinta
Majkí - relax na vrbě
Majkí – relax na vrbě
Černofouska
Černofouska

Roňas a Želvík

Pes a želva jsou také převzatí od známých, kteří už se o ně nemohli starat. Chybí tu ještě prasátko a králíček, ty plánuje moje dcera do budoucna, já se přiznám, že bych se asi už zbláznila. Mám zvířátka moc ráda, ale tohle je asi strop kolik jich chci mít doma, proto obdivuji ty, kteří se dokáží mimo svou práci starat ještě o útulek.

Rony
Rony
Želvík
Želvík

Pojďme počítat 🙂

Vezmeme si lehké propočty za žrádlo pro 4 kočky na měsíc. Jenom žrádlo, nepočítám obojky a jiné super drahé věci, které mají pomáhat proti blechám a klíšťatům, nepočítám ani kočičí mléko, které stojí majlant, pak písek na záchod a další. Nechci jim dávat to nejlevnější, naopak si zakládám na tom, aby jejich kožíšky byly sametové a mé kočky šťastné, takže kupuji granule od Puriny a kapsičky od Kitekat, které dostávají 1x denně k snídani, dá se říct.

1,5 kg balení Purina One Adult Strilcat 24 x 100 g balení Kitekat kapsičky v omáčce
29.80,- Kč/ den 24.80,- Kč/ den
894,- Kč/ měsíc 745,- Kč/ měsíc
  1. 1,5 kg balení Purina One Adult Strilcat s hovězím : 149,- Kč / 5 dní = 29,80,- Kč / den * 30 dní v měsíci = 894,- Kč / měsíc.
  2. 24 x 100 g balení Kitekat kapsičky v omáčce 149,- Kč – 24/4 =6 tzn. že mám 6 dní pokryto krmení pro všechny 4 kočky * 5 abych se dostala na měsíc a jen za kočky dám 745,- Kč na kapsách.
  3. Celkem tedy mě 4 kočky na celý měsíc vyjdou jen se základním jídlem na 1636,- Kč – všichni víme, že tohle není konečná cena za celkový pobyt koček u nás doma. Dále nakupuji písek, různé doplňky stravy, vitamíny, očkování atd.

Jak podpořit Click and Feed?

  1. KLIKNI ZDARMA A NAPLŇ MISKU
  2. Kup si: TRIKO, SAMOLEPKY NEBO NÁUŠNICE 🙂
  3. JSI FIRMA A NEVÍŠ KAM S PENĚZI? Pokud máte zbytečné prašule a chcete udělat v první řadě dobrý skutek, a zároveň si snížit daňový základ, tak zde je ideální možnost.
  4. PŘISPĚJTE NA VAKCINACI
  5. CLICK AND FEED HLEDÁ I DOBROVOLNÍKY/FOTOGRAFY ZVÍŘÁTEK
Tričko click and feed
Tričko Click and Feed

Triko je šik, sedí, a vybrat si můžete z několika variant. Já si koupila bílé a černé ve velikosti S. Líbí se mi, že nápis na tričku přitahuje pozornost. 🙂ja

Vše v jednom najdeš ZDE

Tak co? Pomůžete jedním kliknutím, nebo jinak? Přeji fajn neděli a snad i prima pracovní týden 🙂