Sportovní oblečení SCUTUMWEAR

SCUTUMWEAR – už sám název napovídá, že se bude jednat o sportovní oblečení a navíc značky ryze České. Dostala jsem nabídku vyzkoušet triko dle výběru pro volný čas a sport. Jedná se o e-shop SCUTUMWEAR a na stránkách mají napsáno, že se jedná o funkční prádlo bez kompromisů, které bude splňovat nároky nejen na kvalitu střihu, ale také na materiál. Tak proč to nevyzkoušet.

paní kouká do dály a sedí na bobku
Tričko Scutumwear

sportovní oblečení SCUTUMWEAR tričko – zátěž

Já sama velmi ráda chodím, turistika je můj velký koníček. Co mi dělá problémy je pocení. U standardních bavlněných triček většinou po celém dni chození a běhání za vysněným cílem mívám koláče od potu v podpaždí a jít pak s tím do restaurace je dost nepříjemné.

Triko jsem si vzala na celodenní výlet a udělala u něj zatěžkávací test. Je pravda, že triko je černé, a proto i kdyby bylo propocené, neuvidíte, jestli jsem se potila či nikoliv.

  1. Střih a velikost: Moje velikost je XS – S, doporučení bylo vzít si menší velikost, a mohu doporučit i já. Tričko sedne jak ulité (dá se říci, že je to vaše druhá kůže); co oceňuji je, že mi nevylejzá nikde z kalhot a drží tvar po celou dobu nošení. Udělala jsem malý test a vzala tričko SCUTUMWEAR A TRIČKO JINÉ… NA FOTCE VIDÍTE ROZDÍL. TRIKO SCUTUMWEAR DRŽÍ A NEUKAZUJE VÁŠ HOLÝ PUPÍK, NA ROZDÍL OD TRIČEK JINÝCH…
skákající pani v tričkách scutumwear a jiném
Test – tričko scutumwear a jiné při zátěži. Scutumwear se nevysvléká a při zátěži se nevytahuje.
  1. Tělesná teplota: I když to bude znít v celku neuvěřitelně, tak to prostě je pravda. Já neměla pocit, že se potím. Dle popisu na stránkách bylo pro mě velmi zajímavé, že tričko obsahuje panely pro regulaci tělesné teploty při zátěži. Klobouk dolu, protože ač nejsem zrovna nadšenec do sportovní módy, musím uznat, že tohle triko je pro větší zátěž dokonalé.
  2. Zápach : Tričko obsahuje antimikrobiální ochranu s ionty stříbra, tedy i kdybych se potila, nebylo to ani vidět ani cítit, a pro mě jako pro ženu naprosto dokonalé.
  3. Výroba: Co je mi hodně sympatické, že tričko a i ostatní produkty jsou ryze České.

Co bych na triku změnila?

Ono toho moc nebude, přeci jen si myslím, že pokud tričko splňuje mé základní požadavky, tak je to super. Ale abych nebyla jen přehnaně pozitivní, tak zde body, které bych jako žena uvítala:

  • Střih bych trochu zženštila: jsem zastáncem ženštěji vypadajících trik, a proto bych ho zkusila pro ženy udělat i trochu více sexy. Chápu že sportovci tyto nároky asi nemají, ale pojďme si říci, že by třeba sportovní trika pak byla více oblíbená i u jiných žen a dívek. To nechám na výrobci, ale za mě je pravda, že raději volím trička, která vypadají více žensky, než jen prakticky.
Scutumwear potisk
Tričko SCUTUMWEAR

Sportovní oblečení SCUTUMWEAR je ryze Český výrobce, a to je mi hodně sympatické, že i u nás dokážeme udělat kus kvalitního oblečení. Tento e-shop vychází z poznatků zákazníků, jejich připomínek, co by funkční prádlo mělo splňovat, a to je fajn.

Zároveň jejich kolekce je jednoduchá a tak budete mít vybráno za pár minut. Toto ocení asi především pánové. Výběr je rychlý a nemusíte váhat, jestli tričko zelené s modrým puntíkem na levém rameni, nebo růžové se zeleným puntíkem na pravém rameni. Pro ženy to může být nevýhoda.

Shrnutí

Pokud bych měla říci, jestli tričko ano či ne, tak to napíši takto. Jestliže chcete kvalitní kus oděvu, v kterém nebudete cítit potem ani po dlouhé cestě, výletu, či sportu tak DOPORUČUJI! Za mě triko splňuje vše, co slibuje na stránkách, a já děkuji za možnost ho vyzkoušet. 🙂