Pískování barevným pískem – horoskopy, hodiny pro děti

Dnes jsem si pro vás připravila opět kousek z pískování pískování barevným pískem. Video pískování mandaly se líbí a já vám chci ukázat i další naše tvoření (seženete zde: radost v písku), které stojí zato si doma vypískovat. My pískujeme a dnes to budou horoskopy a hodiny pro děti. 

Pískování barevným pískem-horoskopy, hodiny pro děti

Horoskopy

Horoskopy z písku - Blíženci
Horoskopy z písku – Blíženci
Horoskop k pískování Váhy
Horoskop k pískování Váhy
Horoskop k pískování Váhy
Horoskop k pískování Váhy

Věříte na horoskopy? Já jen když jsou dobrý. 🙂 Přečetla jsem si na stránkách žena a něco… fakt už nevím, horoskop na rok 2018 před 3mi dny a pak si přečtla ještě horoskop svého přítele a mohu smutně zkonstatovat, že jsem tam nic moc pozitivního nenašla. A tak jsem si řekla, že si udělám svůj horoskop. Z písku a beze slov.

Vypískujte si ten svůj a mějte rok 2018 jen podle sebe. Stejně je to jen o nás lidi, horoskop nám moc nepomůže, to je aspoň můj názor, ale když si ho uděláme sami, může nám aspoň vylepšit den, co myslíte? 🙂

Horoskop váhy vypískovaný
Horoskop váhy vypískovaný

Hodiny

Hodiny z písku
Hodiny z písku

A teď něco, co se mi moc líbilo a upřímně sem byla překvapená. Hodiny z písku, které jsou funkční a vy tím pro své mládě získáte jeho originální, nikde jinde neexistující, tikající hodiny z písku. Protože moje mládě bylo rychlejší a hodiny si vypískovala, aniž by mi dala vědět, tak zde je už hotový výtvor a postup jak hodiny zprovoznit a foto na stěně.

Pískování barevným pískem
Hodiny z písku – udělejte dírku a protáhněte ručičky.

Pískování barevným pískem – třpytky

Určitě jste si všimli, že se hodiny i horoskopy třpytí? Ano, milujeme třpytky a u pískování jsou fakt hustý. 🙂  Zlatá u nás vyhrává na plné čáře. Ale i ty ostatní třpytky jsou prostě bájo. 🙂 1ks vyjde na 19 Kč a i když to vypadá, že toho moc není, tak je toho dost. Už jsme vypískovali 2x horoskop a hodiny a zatím nám ještě žádné třpytky nedošly.

BAREVNÉ TŘPYTKY

Pískování barevným pískem
Pískové třpytky
Pískování barevným pískem
Pískové třpytky

 

Tak co, už pískujete taky? Nebo jste kouzlu pískování ještě nepropadli?

Sdílejte vaše výtvory, ráda je vystavím k těm svým. 🙂

Přeji fajn den

Maruška – Pískujeme-horoskopy, hodiny pro děti