Originální dárky pro gentlemany. Pánové, dnes jen pro Vás :-)

Protože jsem si všimla, že mých čtenářů přibývá a téměř polovina jsou muži, což mě opravdu těší, neváhala jsem a oslovila e-shop Forgents.cz na spolupráci. Tento e-shop se mi zalíbil především proto, protože mám dost náročného přítele, který má rád originální dárky a nespokojí se jen tak s něčím.

Zároveň se mi zalíbilo, že dárky nejsou fádní, přeplácané, a je zjevné, že ten, kdo je prodává, přemýšlí nad tím, co by chlapům udělalo radost; celá nabídka zboží je cílená jen na muže.


E-shop forgents.cz nabízí mužům originální věci nejen na cesty a výlety, které jsou pro mě důležité, ale např. i doplňky a různé vychytávky pro kutily, grilovací pomocníky, chladící kameny na whisky a spoustu dalších produktů, které ocení převážně muži.

Protože my hodně výletíme, můj blog je především o výletech a cestování, a dost často jezdíme i v počasí, kde je občas nutné se zahřát a dodat si sílu a energii i na další kilometry, vyzkoušeli jsme od tohoto e-shopu matně černou stylovou placatku, která je na cestách k nezaplacení.

forgent.cz matně černá placatka pro gentlemany

Placatka nám dorazila už za 2 dny. U tohoto e-shopu si můžete vybrat způsob dopravy ze 3 možných způsobů. Pokud nejste milovníky dovážek jako já (Česká pošta nám balíky nevozí, jen nám přijde vždy oznámení, že tu jako někdo byl, ale opak je pravdou), tak je možné a i cenově nejvýhodnější si balík nechat zaslat na zásilkovnu (pobočky Z-Point), cena je 58,- Kč. Zásilku si pohodlně vyzvednete dle toho, kde pobočku Z-Pointu máte, a nemusíte na nic čekat.


Využití placatky

vyuziti2

Placatku především pánové ocení, a to hned u několika aktivit, na některé z nich už jsme přišli my. Budu ráda, když mi do komentářů napíšete další aktivity, které Vás napadají, abych byla obezřetná, kde ho mám hlídat. 🙂

  1. Na výletě: samozřejmě, to je první možnost, která je při špatném počasí k nezaplacení.
  2. Divadlo: aktivita pro mnoho pánů naprosto nesnesitelná, nicméně proč si neschovat placatku do kapsy a s chutí vyrazit na představení, třeba Vás to začne bavit. 🙂
  3. Nákupy: příšernost, která nudí snad každého muže; můj přítel ji využil, když jsme se šli podívat po stolku pro mě na PC, nuda no, když ženská vybírá 🙂 Miláčku hlavně nenápadně 😀

hlavnenenapadne

Placatka sama o sobě je velmi pěkná, matně černá, ale je na ní něco, co neuvidíte jen tak na první pohled. Jsou na ní písmenka. Chvilku jsem přemýšlela, a musím říci, že mi to přijde velmi dobré na otestování, zdali Váš přítel (či manžel) už nemá dost.

Pokud písmenka správně přečte na začátku výletu, můžete si tak ověřit např. v půlce výletu, jak na tom je, a zdali ještě na písmenka vidí, tedy pro Vás, jak dlouho s ním ještě můžete počítat. 🙂


Skladná a nenápadná

Nicméně bez legrace, placatka je kvalitní, není nevkusná a přeplácaná, a já musím říci, že můj přítel z ní měl opravdu radost. Placatka je velmi nenápadná a vejde se do všech kapes.

placatkavkapse

Děkujeme za možnost vyzkoušení, a protože se chystáme v létě pod stan, zřejmě využijeme i další věci z tohoto e-shopu, který mě baví.

placatka2

Dámy, udělejte radost originálním dárkem z tohoto e-shopu svému příteli.  Pro cestovatele doporučuji mrknout, je zde možné zakoupit hygienu na cesty, ale i nerezové bandasky na jídlo a pití, a mě osobně se strašně líbí set hrníčků na espreso – úplně se vidím, jak si z něj to kafčo ráno dávám před stanem a kochám se východem slunce. 🙂