Zůstaňte v teple i v zimě – tip na hřejivé overaly pro celou rodinu

Zima se blíží, Vánoce jsou za dveřmi, tak tu mám pro vás tip, jak zůstat v teple i v zimě. 🙂 Pokud stejně jako já preferujete pohodlné oblečení pro domácí využití, pak určitě uvítáte hřejivé overaly pro celou rodinu.

Já sama mám overaly hrozně ráda. Mám doma už 3 kousky. 🙂 Vlastně první overal jsem dostala jako dárek. Bydlím v domě s kamenými zdmi, v kterém mi je teplo jen ve chvíli, kdy je venku přes 30 stupňů a prohřejí se zdi. No ovšem při nástupu podzimu a zimy už koukám do čeho se zabalit, abych doma „nezmrzla“.

Hřejivé overaly pro celou rodinu

Před měsícem jsme s přítelem narazili na menší e-shopík na netu, kde mají velký výběr overalů pro celou rodinu.

Preferuji menší e-shopy s originálním zbožím u velkých se ztrácím a výběr mi zabírá dost času.

Proto když jsme narazili na tento e-shop Lindo.cz, kde je zboží přesně tak, aby jste měli na výběr a zároveň nehledali 2 hodiny, tak jsem hodila očko a nelitovala.

 

Hřejivé overaly pro celou rodinu
Hřejivé overaly pro celou rodinu

Dámský overal – šedomodrá zebřička 🙂

Já jsem si vybrala overal, který vypadá jako zebra (overal zde). Je z fleecového materiálu a je neuvěřitelně příjemný, jemný, hlaďoučký a hřejivý. Trochu jsem se bála co s ním udělá pračka. Krom toho, že ho vyprala, tak i po 3 vypráních vypadá stále jako nový.

  • Má zapínání na zip
  • 100 polyester fleece
hřejivé overaly
můj nový overal

Pokud máte doma kočičí mazlíčky, jako my, tak uvidíte, že začnou být přítulnější. Naše černá nejmladší kočka, která je nejméně mazlivá ze všech, které máme, overaly zbožňuje. Mám jí teď na klíně pokaždý, když sednu na pohovku.

Hned si dělá pelíšek – důkaz:

overal jako kočičí pelíšek
overal jako kočičí pelíšek

 

Overaly pro muže

E-shop nabízí i overaly pro muže. Můj přítel nesnáší chodit doma v oblečení, které není pohodlné. Vlastně celý rok by nejraději chodil jen v triku a kraťasech.

V létě mi to je jedno, ale s příchodem zimy nastává u nás doma problém. Přítel chce topit a mít doma teplo, já jsem typ šetřivý, a proto se raději obléknu, než abych zapnula topení. A čím je to oblečení pohodlnější, tím lépe. 🙂 A tak jsme se domluvili, že to taky zkusí.

Objednal si černý overal a já se modlila, aby fakt přišel kvalitní a chundelatý overal, který bude chtít rád nosit. K mému velkému potěšení overaly došly v kvalitě, která nás opravdu potěšila a jak to tak vypadá, letošní zima nebude tak náročná na spotřebu energií a i mým nervům uleví. 🙂

pánský overal - opice - lindo
pánský overal – opice – lindo

 

  • Materiál vlasový fleece jako kožešina.
  • zapínání na dvoucestný zip
  • klokánkové kapsy.
  • 100 % polyester fleece
  • kapuce s opičí hlavou 🙂

 

pánský overal černý - kapuce
pánský overal černý – kapuce

 

Speciální vychytávka pro pány

A pozor pánové, narozdíl od ženského overalu, tento má speciální vychytávku pro vás, neboli zapínání na dvoucestný zip. Oceníte ji především při návštěvě toalety.

Narozdíl od nás žen overal nemusíte sundavat, abyste mohli vykonat potřebu.

To bylo to první co mi přítel sdělil a já opět trochu litovala, že nejsem chlap. 😀

 

Pánský overal zapínání na dvoucestný zip
zapínání na dvoucestný zip

Overaly pro děti

Protože jsme neměli e-shop ozkoušený a dcerka má už asi 4 overaly doma, tak jsem jí zde overal nekoupila. No teď toho malinko lituji, protože dětské overaly tu mají moc hezké. (dětské dívčí overaly, dětské klučičí overaly)

V e-shopu Lindo.cz samozřejmě nenajdete jen hřejivé overaly pro celou rodinu, ale i jiný typ domácího oblečení, pokud overaly nejsou váš šálek kávy.

A hřejivé myslím opravdu hřejivé. My v nich spát nemůžeme, je v nich hrozný vedro, ale na domácí nošení jsou geniální. 🙂

Lindo.cz nabízí i vánoční svetříky, pyžama, domácí pohodlné oblečení, župany a třeba i kosmetický kufřík jako adventní kalendář.

Mrkněte a vyberte si ať jste v teple i v zimě. 🙂

Tip pro fandy hippies stylu: Mrkněte na hippies potahy do auta  a další super věcičky (článek zde).