Kreslíme zvířata a seriálové postavičky

Kreslíme zvířata a seriálové postavičky ! Včera jsem zjistila další super věc po 38 letech. Zjistila jsem, že umím kreslit. No jakože nejsem blázen. Když mi dítě řeklo ještě předevčírem, nakresli mi kočku, šla jsem do kolen a nakreslila mutanta kočky, psa a koně. Né, že by to byl konec světa, ale řekla jsem si, že je asi ten správný čas to změnit. Když se ve škole kreslil portrét, tak já byla ta, co seděla jako model, což mě fakt nebavilo. Prý jsem souměrná a to mají malíři rádi. Super 🙁

Zkusila jsem nejprve kurz online kde první lekce i vstup je zdarma.  Kurz najdete pod názvem – „Kreslení pravou hemisférou“a zkuste si ho sami, mě pomohl. Díky za tyhle on-line kurzy, nikam nemusíte, nikdo vás nevidí, jak vám to jde a nejde a můžete si to stopnout kdy chcete.

Kreslíme zvířata a seriálové postavičky

Protože moje dcera ví, že mé kreslení bylo na úrovni 6ti – letého dítěte, tak jsem ji chtěla překvapit a nakreslila pro ni kočičku. Co vy na ní říkáte? Netušila jsem jak je jednoduché kočku nakreslit. 😀

Kreslená roztomilá kočička
Kreslená roztomilá kočička

Pak jsem si k ní dokreslila i pejska, ano vím, má moc dlouhé uši a celkově hlava vypadá moc velká ku tělu, ale i tak si myslím, že je super, no ne? :-))) Škoda, že nemám vyfocená má díla koček a psů před tím, bych se sem styděla to dát. Ale aspoň byste viděli rozdíl.

fotografie kresleného psa
kreslený pes

Dcerka koukala jak vyjevená a fakt byla překvapená, a řekla, že chce kreslit se mnou. Tak jsme kreslily ještě postavičky ze spongebooba a postavičky z FNAF.

Zde pár ukázek:

Fotografie jak holčička kreslí pana Krabse
Kreslíme pana Krabse
Fotografie nakresleného medvěda
Kreslíme medvěda z FNAF

 

Mrkněte i na náš quilling a zkuste online kurzy taky. Je tam sice registrace přes e-mail nebo FB, ale pokud vám to nevadí, tak pak už si můžete spustit první díly kurzů zdarma a platíte až ve chvíli, kdy vás kurz opravdu zaujme.

Všechny kurzy online všeho druhu najdete ZDE.

A jestli hledáte vyžití pro celou rodinu na zimní dny a chcete zabavit děti a třeba i sebe? Mrkněte na pískování barevným pískem. Nenutím vám to, ale nás to baví a proto mohu jedine doporučit.

Mějte fajn den a ať už tvoříte s dětmi cokoliv, přeji ať se daří a hlavně ať je to baví. 🙂

Sledujte mě i na FB, budu moc ráda.

Maruška