Proč strč prst skrz prd

Začátek – 2016/2017

Zdravím všechny, kteří se mnou a mým blogem Strč prst skrz prd budete sdílet mé radosti a dobrodružství, cestovní info, tipy na výlety, kde rostou houby, nebo jaký projekt podpořit a proč.

Dnes slavím své další narozeniny a protože bujaré oslavy od určitého věku znám už jen z vyprávění, tak jsem se rozhodla vytvořit si blog, na kterém se vyřádím a taky to dělám z čistě praktického důvodu abych si zapamatovala den narozenin. Pamatovat si ty svoje, s připomenutím okolí, si zcela jistě budu dlouhá leta.

Fotografie zeměkoule
Zeměkoule – blog strcprstskrzprd.cz

Jsem již starší dáma, která sice není už 20ti letá, ale stále se na 27 let cítí. Můj opravdový věk byl právě v této době zapomenut a nyní již napořád budu slavit 27. narozeniny. Myslíte si, že jsem šibnutá? Jéééj to opravdu nikoliv, věřte mi.

Mám 2 děti (7 a 14 let) a přítele, o 11 let mladšího a pak taky babi, mojí milovanou mamku, které je 72 let. Po domě nám běhají, kočky, pes, želva ( v akváriu), v létě šneky (na zahradě), v zimě v mrazáku sněhové koule. Myslím, že mám kolem sebe rozmanitou škálu generací a jestli jsem někdy byla opravdu proti světu obrněna trpělivostí, tak je to teď, v této hvězdné kombinaci seskupení mé rodiny, je nemožné, aby Vás v běžném životě něco rozházelo. Krom totálních blbců, kteří se nedají umlčet a vlastně i o tom bude můj blog.

Proč strč prst skrz prd?

Děti rostou ,volných chvil je více než dříve a je škoda v této moderní době zde po sobě nezanechat stopu, nebo si pak taky můžete prostrkovat prsty skrz prdy. Strč prst skrz prd, je sice název, který může vyvolat pobavení, nepochopení, údiv apod.

Téma blogu cestování, tipy na výlety a móda nejen na cesty, vzniklo více méně v průběhu celého prvního roku. Tento článek budu každý rok na narozeniny aktualizovat abych viděla kam se blog posouvá, jestli sledovanost spíše klesá nebo naopak, čím to je a proč je to tak? A další.

Tedy dnes „strčákovi“ 1.rok – 2016/2017

Před rokem jsem netušila co všechno se člověk dokáže i skoro ve 40 ti naučit. Díky Vám všem, kteří sdílíte či lajkujete. Jsem ráda, že se vám články líbí. Co mě mrzí je, že se mnou málo komunikujete. To bych ráda změnila. Chtěla bych více znát vaše názory, jak se vám líbí to a jak zase ono… a podobně. Chci reagovat na to co chcete vy. 

Za tento rok jsem asi pochopila, a vyveďte mě z omylu, že u nás v ČR se dobré skutky už dělají jen za peníze. Podpořit něco co by v budoucnu mohlo sice negativně ohrozit naše příjmy z reklamy, ale naopak pomoci lidem a životnímu prostředí, je pro většinu (ne všichni, proto píši většina) Čechů velký problém. Více o tom píši v článku….. GreenScan to dokázal…

 A co se podařilo?

  1. 2442 fandů na FB
  2. 2211 fandů na Instagramu
  3. 1.000 čtenářů za měsíc

Podařilo se potkat pár zajímavých lidí, s kterými spolupracuji ať už na blogu nebo mimo blog. Obojí je taky jedna z variant. Lidí, kteří se nebojí říkat svůj názor a jít si za svým snem. Podařilo se získat kurz, který mi pomáhá k tomu, abych zvedla svůj blog ve vyhledávačích a více pochopila on-line svět. Podařilo se se posunout zase o kus dál.

Co chci dokázat příští rok? To najdete v článku Přání k narozeninám aneb slavíme 1 rok

Těším se na další rok s vámi všemi a DĚKUJI!

Maruška z blogu strč prst skrz prd

strcprstskrzprd.cz