Ústecký Silvestr

Zdravím vás všechny v novém roce. Vím, že už je týden po, ale lepší později než nikdy. Jaké byly oslavy? K nám každým rokem jezdila neteř a někdy i druhá neteř. Letos nikdo nepřijel a my slavili Silvestra v úzkém kruhu rodinném.

Hráli jsme Sázky a dostihy a Dobble, a zašli na noční procházku na hřbitov popřát nový rok těm, kteří s námi už nejsou. Před půlnocí jsme se vydali na ústeckou Větruši podívat se na Ústí z výšky, a doufali, že bude pár ohňostrojů vidět. Bylo vidět mnohem více než pár ohňostrojů a bylo to parádní. 🙂 Alespoň část toho vidíte na videu a fotkách.

Letos se Ústí rozsvítilo všemi možnými barvami a ohňostroji. Koukali jsme na to z výšky asi 15 min a když jsme odcházeli – mezi prvními, abychom se z parkoviště dostali bez zácpy a nervů – tak ohňostroje stále ještě osvěcovaly celé město.

Silvestr na Větruši v Ústí nad Labem
Silvestr na Větruši v Ústí nad Labem

Díky Ústečáci, bylo to paráááádní!!! 

Předsevzetí a začátek nového roku

A předsevzetí do nového roku? Protože nový rok začal aspoň u mě dost divoce a zdá se, že to nemá konce, tak jsem si dala předsevzetí, že se už nebudu nervovat a vyčítat si věci, které nestihnu. A co vy? Taky jste si dali předsevzetí? Nebo vám to přijde jako blbost? U mě to funguje tak, že si vždy na konci roku sednu a vracím se zpět. Dávám si do kupy plusy a mínusy, a to, co nechci, vyřazuji, a tím mi tak nějak vyleze top problém loňského roku, což byly nervy a čas. Čas už mít asi nikdy nebudu, ale nervy si chci udržet zdravé a v pohodě. To je cíl tohohle roku, nezbláznit se! 😀

Silvestr v Ústí nad Labem
Silvestr v Ústí nad Labem

Přání do nového roku

Vám všem chci do nového roku popřát, ať se vám daří a jste zdraví a spokojení. Znáte George Carlina? Buď mu země lehká. Proč ho zmiňuji? Protože v jeho slovech je velká pravda. Hodila jsem vám sem pár sestřihů, ale lepší je si stáhnout celý jeho stand-up, který pro některé ovšem může být dost přímý a vulgární – proto doporučuji, ať si to pustí jen povahy, které dokáží vnímat realitu takovou, jaká je, a sprostá slova berou jako její součást.

Přeji krásný nový rok!

Maruška