Green Scan aplikace do mobilu dostala zelenou

Green Scan aplikace do mobilu dostala zelenou. Jupííí!  A já těm z vás, kteří přispěli, nebo aspoň sdíleli příspěvky, které jsem postovala na FB, MOC MOC DĚKUJI! Celé léto se tým Green Scan snažil získat dostatek peněz na vývoj apky… A je to doma. 🙂 Byl to boj převeliký, hlavně v období dovolenkových módů, ale nakonec se podařilo vybrat cílovou částku 270.000,- Kč a ještě o kousek víc. 🙂 Těším se, až v drogerii uvidím stát vedle sebe několik žen s mobilem v ruce, které si budou skenovat své oblíbené kosmetické přípravky a padat do mdlob až zjistí co to na sebe vlastně mažou. 🙂

Green Scan aplikace do mobilu už brzy…

GreenScan - aplikace do mobilu fotografie mobilu v ruce
Již brzy bude aplikace ke stažení zdarma

K čemu bude sloužit a jak zhruba bude vypadat, jsem vám již psala v článku GreenScan projekt který mi dává smysl. Tato aplikace bude ke stažení zdarma a testovací verze by měla být připravena na přelomu roku.

V průběhu kampaně, která probíhala na portále HitHit, bylo osloveno nespočet webů a portálů, blogerek a youtuberek, s žádostí o sdílení a podporu projektu. Ráda bych zde poděkovala všem, kteří pomohli a sdíleli články, nebo sami články napsali a zveřejnili na svých blozích a webech. Jste super 🙂

Fotografie konvičky s poděkováním
Děkujeme a vážíme si každé podpory

Mé osobní pocity z celého léta a oslovování snad miliardy lidí, jsou smíšené, ale převažuje ve mně pocit radosti, že GreenScan tým, a všichni, kteří na tomto projektu pracovali, dosáhli svého a aplikace bude na světě už brzy.

GreenScan aktivity

Nebylo to ale jen o tom, že se sháněla propagace, ale tým Green Scan i pomáhal a poznal spoustu zajímavých lidí, kteří vyrábí přírodní kosmetiku. Navštívili výrobce konopné kosmetiky – Delibutus a pozvánka na sklizeň technického konopí se prostě nedala odmítnout. 🙂 Měli jste někdy možnost sklízet technické konopí, nebo vidět, jak se konopná kosmetika vyrábí? Já tedy nikoliv, nyní to bylo poprvé a rozhodně děkuji za tuto možnost se akce zúčastnit a pomoci se sklízením, aspoň trošku.

fotografie lidí, kteří sklízí konopí
Sklízení technického konopí – tým GreenScan/Delibutus
fotografie ženy a ovce Green Scan aplikace do mobilu
Ovečky na farmě Delibutus vlevo Žaneta Havírová, vpravo Marie Füsselová
fotografie technického konopí
Technické konopí už sklizené

 GreenScan chystá…

Fotografie ovce
Hledáme Vás – Tvořte s námi
  1. Odměny z HitHit kampaně  Aktuálně tým GreenScan v plném proudu chystá odměny, aby je v co nejkratší době mohl dostat k vám.
  2. 12.10.2017 se bude konat piknik pro přispěvatele a pozvané. 
  3. 19.10.2017 se bude konat seminář Víta Syrového.
GreenScan - aplikace do mobilu - blog
GreenScan blog/web je před spuštěním, tvořte s námi.

Je ještě spousta práce na obzoru a pokud chcete, můžete přidat tlapku k dílu i vy 🙂

Zapojte se např. tím, že budete doplňovat databázi produktů, aby aplikace byla co nejdříve kompletní.

  • Doplňování databáze produktů: aplikace i web bude obsahovat možnost, jak přidat produkt uživatelem. V případě, že zjistíte, že produkt v aplikaci není, pošlete nám info a my výrobek zavedeme do databáze a pošleme Vám vyhodnocení složení e-mailem.
  • Tipy na články: Máte tipy na články, novinky, zajímavosti ze světa eko, bio atd., které stojí za to, aby o nich celý svět věděl? Pište na: maruska@greenscan.cz
  • Tipy na zlepšení aplikace: Máte tip přímo pro zlepšení aplikace GreenScan? Napište na info@greenscan.cz
  • Otázky a odpovědi: Ptejte se na cokoliv, co Vás zajímá. Otázky a odpovědi taktéž zveřejníme na blogu i pro další uživatele.
  • Green Scan aplikace do mobilu – Aktuálně se ladí a už brzy se dozvíme více 🙂 Chcete být informovaní, zanechte e-mail a nic vám neuteče.

 A co vy? Těšíte se na aplikaci?
300x300-zubni-hygiena.gif

Mějte se fajn 🙂