Sháníte dárek, který skutečně potěší? Darujte vzpomínky, které nevyblednou

Naše babi slaví dnes slaví 77. narozeniny. Každý rok přemýšlím, co jí mám k narozeninám koupit. Když se jí zeptám, co by chtěla k narozeninám, odpověď je vždy stejná – „už všechno mám“. Nejen že to nepomůže, ale ani nenasměruje k něčemu, co by té naší babi udělalo radost.

Babi miluje červené víno, dort je v celku klasika, kytek máme na zahradě tolik, že kdybych ji koupila v obchodě další, zřejmě by mě přerazila. Tedy další možností už jsou jen vitamíny a pak mě napadlo, darovat jí vzpomínky.

Fotokniha vzpomínek potěší a je vždy po ruce

Fotokniha vzpomínek se ukázala jako ten nejlepší nápad. Chtěla jsem kvalitu za rozumnou cenu, tu jsem našla u firmy tiskarik.cz, kde si můžete vybrat z mnoha šablon a variant např. podle příležitosti (rodinné, svatba, Vánoce, narozeniny atd.).

narozky babi

 

Fotokniha vypadá jako klasické foto album, na které si všichni můžeme pamatovat z dětských let. Výhodou je, že vám fotky nevyblednou, nevypadnou a zůstanou v knize napořád. Tvorba fotoknihy je snadná. Jen je potřeba mít dopředu připravené fotky, které do ní chcete umístit a dostatek času, abyste si ji mohli vyladit podle vlastních představ.

fotokniha dárek od srdce

Vzhledem k tomu, že se jedná o dárek, nebudu zde psát, kolik mě fotokniha stála, ale narovinu mohu říct, že jsem byla mile překvapena.

 

Stejně tak babi byla nadšená. Ostatní dárky tak nějak zůstaly bokem. Fotokniha skutečně slavila úspěch. Připomněli jsme si společné okamžiky, některé již byly doslova zapomenuté a oslava narozenin byla o to příjemnější.

Fotoobraz aneb vzpomínky na Itálii

Nicméně při pátrání po e-shopu jsem neodolala a objednala si nejen fotoknihu, ale také fotoobraz na stěnu. Asi před rokem jsem začala rekonstruovat obývací pokoj. Nejprve jsem si myslela, že na hlavní stěnu umístím tapetu, nicméně vzhledem k mé povaze, se mi žádná z nabízených tapet nelíbila natolik, abych se rozhodla pro její koupi. Takže hlavní stěna v obývacím pokoji dlouho zela prázdnotou. Fotoobraz mě zaujal, jednak díky nabízeným velikostem, druhak protože jsem chtěla na zeď dát fotky, které mi připomenou ty nejhezčí chvíle v mém životě. Miluji Itálii, a to se vším všudy. Fotoobraz vzpomínek na naší dovolenou v Itálii byl proto volbou č. 1.

fotoobraz

Na první fotce vidíte hrad hrad Orsini-Odescalchi, na prostřední fotografii určitě poznáte aktivní starovulkán (sopku) Vesuv tyčící se nad Neapolským zálivem. Výšlap na něj byl opravdu zážitek a okrajově o něm píši v tomto článku a na fotce č. 3 můžete vidět malebné městečko Nemi, které nabízí krásný výhled na vulkanické jezero. Fotoobraz dorazil v perfektní kvalitě a jsem z něj nadšená. Pokud uvažujete o podobném kroku, mohu e-shop www.tiskarik.cz jedině doporučit.

Vzpomínkové pexeso pro zábavnější společné chvíle

No a abyste si ověřili u svých ratolestí, jak si pamatují na společné dovolené a výlety, pak je tu také možnost objednat si pexeso z vlastních fotek. Jsem hračička, a tak jsem neodolala a objednala pro dceru k narozeninám pexeso z našich vzpomínek. Nejen, že si ověřím, jak moc si pamatuje naše společné výlety, ale rozhodně to bude zábavnější forma hraní pexesa než s pohádkovými postavičkami nebo cizími stavbami, které jsou jen těžce zapamatovatelné.

fotopexeso

Narozeniny má až na konci měsíce, a proto fotky z oslavy a radost z pexesa doplním až po nich, ale samotné pexeso se mi moc líbí. Fotky jsou ostré, kvalitní a pexeso nám bude připomínat ty nejhezčí společné okamžiky, které jsme jako rodina prožili. Na tiskarik.cz najdete i fotohrnky, fotoakalendáře a další zajímavé produkty, které si upravíte podle vašich přání. E-shop mě překvapil rychlým dodáním produktu. Vše bylo rychlé a doručeno bez poškození a v top kvalitě. Mohu tedy jedině doporučit každému, kdo uvažuje o tom, že daruje foto dárek. Ať už ve formě hrníčku, kalendáře, fotoknihy, pexesa či fotoobrazu.